Ce este Ouija?

Cand se vorbeste despre Ouija in general se face referire la tabla Ouija. Aceasta variaza ca model si design, dar toate au inscrise pe ele literele alfabetului, cifrele de la 0 la 9 si cuvintele DA si NU.

Cum se foloseste tabla Ouija?

O persoana (sau mai multe persoane) pune degetul pe o mica planseta, lupa, sau alt obiect asemanator, si dupa cateva minute de concentrare, acesta se va misca spre o litera a alfabetului, apoi alta, in acest fel formandu-se un mesaj. Se presupune ca miscarea plansetei este indusa de un spirit aflat in incaperea unde se desfasoare experimentul. Din acest motiv, aceasta metoda mai degraba tine de spiritism decat de divinatie. Nu oricine poate face ca planseta sa se miste, persoana ce face acest lucru trebuind sa aiba calitati de medium.

Pe cine contactezi?

La aceasta intrebare sunt mai multe raspunsuri. Poate fi vorba despre spiritul unei persoane decedate, ce ajuta alti oameni (un spirit "bun"). Poate fi insa vorba si despre o entitate malefica, deci un spirit "rau". Alte variante mai sunt contactarea unei persoane vii, dar al carui spirit se afla in afara corpului fizic (cineva care face o calatorie in astral), sau o persoana decedata, dar care nu stie acest lucru. Dupa cum vezi, faptul ca iei contact cu un spirit nu este lipsit de pericole, pentru ca nu intotdeauna cel aflat in partea cealalta este cineva ce doreste sa ajute, de multe ori fiind invers.

Daca doriti sa achizitionati o astfel de tabla dati click aici sau aici.